Фактори впливу в процесі фінансово-економічного моніторингу діяльності підприємства - Полозова, Т. В.; Халіна, В. М. (ХНУРЕ, 2017)
Результативне впровадження та функціонування системи фінансово-економічного моніторингу діяльності підприємства дозволяє скоротити час адаптації до змін зовнішнього та внутрішнього середовища, оптимізувати управлінський ризик, знизити імовірність банкрутства, підвищити конкурентоспроможність підприємства. Фінансово-економічний моніторинг дозволяє якісно вирішувати та коригувати завдання, які зазначені в стратегії розвитку підприємства. External and internal factors influence the financial-economic monitoring of enterprise's activity are considered. Factors influencing the localization of the negative consequences analyzed.
Keywords: фінансово-економічний моніторинг; фактори впливу на діяльність підприємства; зовнішні фактори впливу; внунтрішні фактори впливу