Дводіапазонна друкована антена для сучасних систем бездротового зв'язку. Частина 1: Розробка конструкції - Желанов, О. О. (ХНУРЕ, 2023)
The purpose of the work is the design of a compact dual-band antenna for mobile communication systems
Keywords: дводіапазонна друкована антена