Використання дизайнерського паперу та картону в поліграфії - Яценко, Л. О.; Крячко, М. О. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Розглянуто характерні особливості і класифікацію дизайнерських паперів та картонів. Проаналізовано застосування їх в різних галузях і особливості використання для друку. Наведено приклади провідних світових виробників дизайнерських матеріалів.
Keywords: поліграфія; картон