Розроблення системи автоматизації управління цифровими зображеннями у комп'ютерно-інтегрованих технологіях - Конєва, А. І. (My University, 2025)
Мета роботи – підвищення ефективності процесів управління цифровими зображеннями за рахунок розробки системи автоматизації, яка поєднує зручність користування, швидку обробку файлів та можливість інтеграції у вже існуючі робочі процеси. Об'єкт розробки – процеси управління цифровим зображеннями у комп'ютерно-інтегрованих технологіях. Предмет розробки – цифрові зображення у комп'ютерно-інтегрованих технологіях. В першому розділі кваліфікаційної роботи бакалаврського рівня наведено аналіз сучасного підходу до управління зображеннями у комп’ютерно-інтегрованих технологіях. В другому розділі детально описано процес проєктування системи автоматизації управління зображеннями у середовищі PyCharm за допомогою мови Python. В третьому розділі описано розроблення системи автоматизації управління зображенням. Розглянуто можливості інтеграції додаткових модулей штучного інтелекту, взаємодії з периферійними пристроями. Отримані результати можуть бути використані як основа для розробки та вдосконалення програмних засобів у сфері автоматизації обробки зображень.
Keywords: управління цифровими зображеннями; обробку файлів; PyCharm