Сучасні засоби захисту мереж Wi-Fi - Блінна, В. С.; В’юхін, Д. О.; Шулік, П. В. (ХНУРЕ, 2025)
Бездротові мережі стали не тільки частиною життя, але й мішенню для кібератак. Використання комплексного захисту значно зменшує ризики злому. Метою доповіді є розгляд та порівняння сучасних засобів захисту Wi-Fi.
Keywords: кібератака; порівняння сучасних засобів захисту Wi-Fi