Дослідження залежності продуктивності реляційних та графових баз даних від даних - Недаєв, І. С. (My University, 2024)
Метою даної роботи є формулювання більш ефективних рекомендацій стосовно вибору моделі даних та відповідної СКБД з урахуванням контексту даних, що будуть покладені в основу відповідних баз даних, на базі аналізу результатів їх експериментальних досліджень. Методи розробки базуються на платформі .NET, мові програмування C#, реляційній СКБД MS SQL та графовій СКБД Neo4j.
Keywords: метрика; реляційна база даних; графова база даних