Методи розпізнавання емоцій як складова терапії дітей з розладами аутистичного спектру - Каук, В. І.; Орлова, Г. О. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є огляд такого стрімко зростаючого напрямку як розпізнавання емоцій людини та його застосування для вирішення практичних задач, зокрема в навчанні розпізнаванню емоцій та розвитку емоційного інтелекту. Цей розвиток є важливим фактором адаптації в соціальному оточенні. Однак на сьогоднішній момент не існує системи, яка повністю реалізує аналіз всіх засобів передачі емоційних реакцій.
Keywords: соціальне оточення; розпізнавання емоцій