Модель представлення даних в задачах управління навчальним процесом - Кочкін, А. С.; Яковлева, О. В. (ДРУКАРНЯ МАДРИД, 2017)
Модель представлення даних в задачах управління навчальним процесом.
Keywords: модель представлення; представленне даних; управління навчальним процесом; навчальний процес