Розробка модуля «Облік результатів олімпіад» інформаційної системи школи - Цвяшко, В. Ю. (My University, 2025)
Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є Харківський ліцей №5. Мета розробки — автоматизація обліку результатів олімпіади серед учнів школи та зберігання збірників завдань олімпіадних робіт різних років на локальному вебсервері школи. Під час написання кваліфікаційної роботи було розглянуто процес обліку результатів олімпіади, збереження відомостей даних з протоколу результатів в відповідну БД, для автоматизації процесу, описано вибір інформаційного, програмного та технічного забезпечення модуля.
Keywords: олімпіада; облік результатів олімпіад; інформаційна система школи