Оптимізація оперативного планування на поліграфічному підприємстві - Бойко, А. О.; Ткаченко, В. П. (Українська академія друкарства, 2018)
Управління підприємством можна розглядати як систему організаційних функцій, де планування займає центральне місце.
Keywords: планування на поліграфічному підприємстві; управління підприємством