Шлях становлення української державності за часів Київської Русі (ІХ–ХІІ ст.) - Сосницький, А. О. (ХНУРЕ, 2021)
У тезах порушується проблема становлення української державності за часів правління династії Рюриковичів. Досліджено сутність поняття «Українська державність» та з’ясовано вплив на розвиток Київської Русі найвідоміших тогочасних історичних діячів.
Keywords: українська державність; українознавство