Дослідження можливостей взаємодії із тимчасовими акаунтами системи автоматичної перевірки навичок роботи з AWS - Мишко, М. М. (My University, 2023)
Розглянуті сучасні тенденції розвитку хмарних обчислень. Розглянута архітектура навчальної платформи з автоматичною перевіркою навичок роботи з AWS. Розроблена інтеграція платформи зі стороннім сервісом. Протестована працездатність рішення та розглянуті можливості для розвитку.
Keywords: AWS; хмарні обчислення; архітектура навчальної платформи