Система безпровідної передачі енергії з багатопозиційною передавальною підсистемою - Бондарчук , В. В. (My University, 2020)
В роботі проведено моделювання системи БПЕ побудованої на основі багатопозиційної системи випромінювачів. Проведено розрахунок поля на апертурі ректени, та розрахунок ректени на основній частоті та постійному струмі.
Keywords: випромінювач; ректена; розрахунок ректени