Спосіб визначення вологості повітря радіоакустичним зондуванням атмосфери - Бабкін, С. І.; Карташов, В. М.; Толстих, Є. Г. (ХНУРЕ, 2017)
Спосіб визначення вологості повітря радіоакустичним зондуванням атмосфери належить до радіолокаційної метеорології, а саме до радіоакустичних способів вимірювання метеорологічних величин атмосфери, і може бути використаний при метеорологічному забезпеченні екологічного моніторингу атмосфери у зоні розміщення АБС та сховищ енергоносіїв, комплексів метеорологічного забезпечення стартів космічних апаратів, безпеки зльоту і посадки літальних апаратів різного призначення, при складанні короткострокових прогнозів погоди, при складанні радіокліматичних карт, досліджень з фізики атмосфери, зокрема туманів різного походження і таке інше
Keywords: радіолокаційна метеорологія; способів вимірювання; метеорологічні величини