До питання про право довірчої власності як спосіб забезпечення виконання зобов’язань - Іванова, К. Ю. (Publishing House “ACCESS PRESS”, 2020)
Робота присвячена аналізу нового пойменованого способу забезпечення виконання зобов’язань, яким є право довірчої власності. Виявляються особливості його регламентації та наголошується на необхідності дотримання в нормах законодавства балансу інтересів кредитора та боржника.
Keywords: спосіб забезпечення виконання зобов’язання; довірчої власності