Методика планування мережі абонентського доступу WCDMA HDSPA - Безрученко, О. Ю. (My University, 2021)
У цій роботі представлений процес планування та оптимізації радіомережі для WCDMA (режим FDD), як визначено 3GPP. Ця робота складається з трьох частин: моделювання і інструменти для планування радіомережі, процес передопераційного управління мережею і оптимізація майбутньої мережі. Результати роботи можуть бути використані, при проектуванні нових або модернізації існуючих мереж стільникового зв’язку.
Keywords: мережа WCDMA; планування мережі; контролюючі петлі; радіомережі; цикл якості; метод SOM