Про необхідність розробки тренувально-реабілітаційної системи для людей з обмеженими можливостями - Носова, Т. В.; Жемчужкіна, Т. В.; Резуненко, К. І. (НТУ «ХПІ», 2020)
Обґрунтована необхідність розробки системи тренувань для реабілітації пацієнтів, яку слід використовувати в період відновлення м'язової активності верхніх кінцівок пацієнта. Методологічний компонент повинен включати в себе декілька наборів тестів для розвитку дрібної моторики, що враховують використання різних форм і текстур тестових об'єктів, а також перетворення в бальну оцінку якості (правильності) виконання тестів.
Keywords: електроміографія; опорно-руховий апарат; реабілітація