Розробка вебсайту для ресторанного бізнесу - Домашина, К. В. (My University, 2023)
Об’єктом даної роботи є створення вебсайту, призначеного для використання в ресторанному бізнесі. Метою роботи є забезпечення зручності та комфорту для клієнтів ресторану, що в свою чергу допоможе привернути нових клієнтів, поліпшити якість надання сервісу та забезпечення максимальної зручності для користувачів. У результаті роботи було створено вебсайт, який призначений для використання в ресторанному бізнесі. Розроблений сайт містить у собі всі необхідні елементи, що дозволяють клієнтам знайти необхідну інформацію про ресторан та його послуги. До складу сайту входить інформація про заклад, його послуги, меню з описом страв та інформацією про їх склад, а також можливість замовлення їжі
Keywords: розробка вебсайту; ресторанний бізнес; використання html