Актуальні питання вдосконалення роботи приймальної комісії - Семенець, В. В.; Єрохін, А. Л.; Зубкова, Т. О.; Снурнікова, А. В.; Коваленко, О. В. (Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», 2019)
Впровадження та постійне вдосконалення Єдиної державної електронної бази з питань освіти (далі – Єдина база) відкриває можливості зменшення потоків паперових копій документів під час проведення вступної кампанії, адже Єдина база, власне, й призначена для організації електронного документообігу.
Keywords: Єдина база; електронний документообіг; вступна кампанія