Програмна система для керування вирощуванням сільськогосподарських культур рослин - Яремчук, К. О. (My University, 2025)
Об’єкт розробки – програмна система для автоматизованого управління вирощуванням сільськогосподарських культур. Мета розробки – створення інтелектуальної програмної системи, що дозволяє оптимізувати агротехнічні заходи, автоматично формувати календар догляду, підбирати оптимальні культури та забезпечувати ефективне використання ресурсів з урахуванням агроекологічних умов. Метод рішення – середовище розробки Visual Studio Code, фреймворк React.js для фронтенду, мова програмування Python для бекенду, MongoDB для бази даних, а також інструменти тестування (Selenium, Postman, юніт-тести).
Keywords: рослина; управління вирощуванням сільськогосподарських культур; агротехнічні заходи; агроекологічні умови