Технологія побудови агент-орієнтованої системи виявлення повільної DoS-атаки - Рубан, І. В.; Лошаков, Є. С. (Наука і техніка Повітряних Сил Збройних Сил України, 2015)
В роботі розглянуто технологію побудови агент-орієнтованої системи виявлення повільної DoS-атаки
Keywords: відображені результати фундаментальних, пошукових та прикладних наукових досліджень; повільна DoS-атака