Система завадостійкого кодування даних на пліс - Філіппенко, І. В.; Кулак, Е. М.; Сергієнко, В. І. (My University, 2019)
Розробляється завадостійка система бездротової передачі даних із застосуванням блокового кодування та реалізацією на ПЛІС. Пропонується спосіб реалізацї алгоритму LDPC-кодування на ПЛІС, а також алгоритм декодування та схема LDPC-декодера з реалізацією на ПЛІС.
Keywords: VHDL-модель; коди з низькою щільністю перевірок на парність; згорткове кодування; програмно-апаратна реалізація