Законодавче регулювання захисту іноземних інвестицій в Україні - Товкун, І. М. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2014)
У статті розглядається законодавче регулювання захисту іноземних інвестицій в Україні. Надається загальна характеристика українського та міжнародного законодавства стосовно захисту іноземних інвестицій. // The article deals with the legislative regulation of foreign investment protection in Ukraine. The general characteristics of Ukrainian and international legislation on the protection of foreign investments are provided.
Keywords: іноземні інвестиції; законодавче регулювання; конвенція; двосторонній інвестиційний договір; foreign investment; legislative regulation; convention; bilateral investment contract