Дослідження методів для аналізу рухів людини та реалізація мобільного застосунку на основі штучного інтелекту - Кусков, Р. В. (My University, 2021)
Мета роботи – розробка моделі машинного навчаня, яка буде впроваджена у мобільний застосунок, який дозволятиме користувачам вивчати боксерські удари, удосконалювати існуючі навички та практикуватися у вільному режимі. Результати роботи – мобільний застосунок, розрахований під платформу iOS, який дозволяє користувачу вивчати боксерські удари, удосконалювати існуючі навички та практикуватися у свободному режимі. Для того, щоб завантажити застосунок, потрібно мати iPhone X або модель новіше. Тренування будуть доступні користувачу одразу після завантаження застосунку. Також результатом работи є розробка моделі машинного навчання, яка буде передбачати удари, які б’є користувач мобільного застосунку, за допомогою камери телефону, яка передає зображення у режимі реального часу.
Keywords: бокс; машинне навчання; розпізнавання рухів людини; штучний інтелект; createml; swift