Розробка та дослідження характеристик дисплея на основі органічних сполук - Михайлов, К. І. (My University, 2019)
Об'єкт дослідження – структура та конструкція OLED дисплеїв, особливості побудови пікселів, перспективні напрямки розвитку конструкцій OLED дисплеїв.Розглянуто найбільш вживані типи OLED дисплеїв, фізика їх роботи та особливості конструкції, порівняльні характеристики та параметри, проаналізовані переваги та недоліки. Запропоновано методику підвищення якості зображення.Також наведено шляхи розвитку дисплеїв у наш час та прогнозовані напрямки розвитку майбутньому на основі досвіду відомих компаній.
Keywords: індекс передачі кольору; характеристика дисплея; колірна температура