Моделювання процесів в економіці та управлінні проектами з використанням нових інформаційних технологій - (:unkn) unknown (ХНУРЭ, 2015)
В монографії представлено теоретичне узагальнення нових наукових розробок щодо управління підприємством, розвитку інноваційної діяльності підприємств та управління проектами. Представлено результати впровадження інформаційних технологій та технологій управління бізнесом, управління проектами, програмами та підприємствами
Keywords: управління підприємством; інноваційна діяльність підприємств