Проєктування гібридної мережі в середовищі Containernet за допомогою Open vSwitch і контролера Ryu - Савченко, Р. О. (НТУ "ХПІ", 2025)
Продемонстровано здатність середовища Containernet ефективно підтримувати експерименти з комбінованими мережними сценаріями. У практичній частині було змодельовано гібридну мережу, що поєднує класичні маршрутизатори з OSPF та сегмент, сумісний з OpenFlow, під управлінням контролера Ryu.
Keywords: гібридні мережі; OSPF; Containernet