Аналіз ринку тв-приставок для проєктування дизайну приставки стримінгового сервісу MEGOGO - Манаков, В. П.; Мнацаканян, Д. В. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
В роботі здійснено аналіз представлених на ринку TB-приставок та визначено їх основні конкурентні переваги та недоліки. Аналіз проводиться для розробки ефективного та привабливого дизайну приставки стримінгового сервісу.
Keywords: TB-приставка; сервіс MEGOGO