Хмарний сервіс на основі чат-боту для зберігання, сортування та передачі файлів електронною поштою - Деркачов, О. В. (My University, 2022)
В Структурі кіберуніверситету є хмарні кібер-сервіси для безпаперового електронного документообігу. Чат-бот на основі хмарного сервісу є одним із них. Обʼєкт дослідження у роботі – Чат-бот на основі хмарного сервісу у складі кіберуніверситету. Предмет дослідження – моделі, методи та процедури оптимізації безпаперового електронного документообігу з використанням хмарних технологій. Мета роботи - це проектування хмарного сервісу для файлової системи на основі чат-боту в рамках реалізації хмарних сервісів кіберуніверситету для полегшення якості навчального процесу студента. Хмарний сервіс передбачає покращення процесів менеджменту файлів та полегшення організації навчання студентів в період сесії та екзаменів.
Keywords: чат-бот; python; pycharm; хмарний сервіс; електронна пошта; обробка файлів