Модель мобільного застосунку з використанням фреймворку Flutter - Чепелєв, Є. О. (My University, 2021)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка моделі мобільного застосунку з використанням фреймворка Flutter. У ході виконання кваліфікаційної роботи була розроблена модель додатоку для купівлі в магазинах з використанням фреймоврку Flutter та мови програмування Dart. Додаток відповідає останнім трендам мобільної розробки, при розробці були використані сучасні технології.
Model of Mobile Application Using Flutter Framework
Keywords: Flutter; iOS; Android; SDK; фраймворк; BLOC; API; Layout; UI; UX; Firebase; SQL; віджет