Можливості проведення дистанційних тренувань за сучасними відеотехнологіями - Прісич, О. Ю. (ХНУРЕ, 2024)
Проведення занять фізичного виховання при цьому дозволяє збільшити реалістичність та ефективність тренувань в дистанційному режимі на основі стереоскопічного сприйняття глибини простору, підвищити інтерес сучасного студента за рахунок більш запам’ятаючого, цікавого та унікального контенту і сприяти зменшенню гіподинамії у здобувачів під час он-лайн навчання.
Keywords: гіподинамія; он-лайн навчання