Комплексна тема. Дослідження засобів створення ігрових додатків на прикладі створення візуальної новели. Концепт дизайн - Зіноватна, Д. В. (My University, 2022)
Об'єкт дослідження – ігровий застосунок. Предмет дослідження – технології для створення ігрових застосунків на прикладі візуальної новели на Ren’Py. Мета кваліфікаційної роботи роботи – розробити ігровий застосунок за допомогою движку Ren’Py. Ця робота включає класифікацію ігрових жанрів та ігрових механік, докладний аналіз технологій для створення графічного наповнення ігрового застосунку, докладний наліз сучасних движків для створення ігрових застосунків, огляд процессу створення і реалізації ігрових застосунків, перелік функціональних вимог, розроблено графічний інтерфейс застосунку.
Keywords: ігровий застосунок; графічний інтерфейс; сюжет