Детермінований генератор псевдовипадкових послідовностей для потокового шифрування - Торба, А. А.; Бобух, В. А.; Шинкаренко, Ю. К.; Торба, М. О.; Торба, О. О.; Торба, Д. Д. (ХНУРЕ, 2017)
Корисна модель належить до області криптографічного захисту інформації та може бути використана для збільшення криптостійкості та збільшення швидкодії криптографічних перетворень.
Keywords: криптографія; криптографічні перетворення; шифрування