Модель інтелектуальноїсистеми чат ботів - Безсонов, С. О. (My University, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка моделі інтелектуальної системи чат бота, здатної завдяки мовленню підвищити ефективність сприймання інформації та зменшити когнітивні зусилля, а також отримати більше задоволення від обслуговування, ніж текстова взаємодія. Проведений лабораторний експеримент із 116 учасниками, які виконували завдання з пошуку інформації за допомогою розмовного агента або чат-бота.
Keywords: javascript; react js; redux; чат-бот; розмовний агент