Про порушення біомеханіки нижньої щелепи внаслідок використання знімних протезів - Малахова, О. Ю.; Носова, Т. В.; Жемчужкіна, Т. В. (ВНТУ, 2019)
Наводяться статистичні свідчення ВООЗ про захворювання ротової порожнини. Представлено класифікацію зубних протезів, як основного інструменту боротьби з адентією. Описується вид протезування, який в співвідношенні фінансових і функціональних аспектів користується великим попитом; його переваги, недоліки, вплив на скронево-нижньощелепний суглоб і методи боротьби з негативними наслідками використання.
Keywords: адентія; протезування; дисфункція