Духовне життя українського козацтва - Худаєва, С. А.; Россіхін, В. В.; Аврунін, О. Г. (Харків: ХНУБА, 2019)
Розглядається духовне життя українського козацтва
Keywords: Духовне життя; українське козацтво; історія культури; виховання