Розробка веб-сайту та мобільного застосунку для покупки авіатурів - Мельник, І. С. (My University, 2023)
Мета кваліфікаційної роботи бакалавра – проектування найбільш зручного та корисного для користувачів сервісу для покупки авіа турів, розробки user friendly (зручного, доступного, адаптованого, простого в експлуатації) шляху бронювання туру у будь-яку країну, а також проектування мобільного додатку для побудови іміджу компанії, як надійної платформи, яка завжди буде поруч та підтримає у будь-яку хвилину часу.У бакалаврський роботі було виконано аналітичний огляд літератури та аналітичний огляд досягнень у виробництві та застосуванні web-документів, щоб підготуватись та поглибитись у тему розробки. Проаналізовано цільову аудиторію та виконано UX-дослідження для розуміння болів користувачів. Розроблено та спроектовано макет сервісу у Figma, на основі отриманих результатів у ході дослідження.Також здійснено економічне обґрунтування роботи, розрахована собівартість та ціна розробки, прибуток, зарплата та інші витрати на розробку сайту.
Keywords: зручний сервіс; авіатур