Дослідження впливу використання Conversational AI на користувацький досвід в онлайн-середовищі - Онопрієнко, А. М. (My University, 2025)
Метою роботи є дослідження впливу використання Conversational AI на користувацький досвід в онлайн-середовищі, а також розробка правил та рекомендацій щодо створення змішаного інтерфейсу додатку з використанням Conversational AI, що буде максимально комфортним і доступним для широкого кола користувачів, незалежно від їхніх фізичних можливостей. Актуальність теми зумовлена стрімким впровадженням Conversational AI у сучасні онлайн-платформи та додатки, забезпечуючи більш інтуїтивну та персоналізовану взаємодію з користувачами. Такі інтерфейси допомагають не лише покращити користувацький досвід, але й підвищити залученість аудиторії, що має критично важливе значення для компаній, які прагнуть покращити свої сервіси. У ході роботи досліджено та обґрунтовано гіпотезу, що інтеграція змішаного інтерфейсу, побудованого з впровадженням Conversational AI, сприяє суттєвому вдосконаленню користувацького досвіду та створює додаткові переваги у конкурентному середовищі.
Keywords: ux/ui дизайн; змішаний інтерфейс; machine learning