Нормативно-правова складова у питаннях запобігання корупції - Деменко, О. І.; Зал, Д. О. (Право, 2019)
У статі приділено увагу змінам національного антикорупційного законодавства, з’ясовано причини низької антикорупційної динаміки в Україні, проаналізовано міжнародний досвід боротьби із корупцією та запропонова ні основні шляхи до вирішення проблеми високого корупційного рівня. // The article focuses on changes in national anti-corruption legislation, clarifies the reasons for the low anti-corruption dynamics in Ukraine, analyzes the international experience in combating corruption and suggests the main ways to solve the problem of high levels of corruption.
Keywords: корупція; антикорупційна політика; правопорушення; corruption; anti-corruption policy; offenses