Дослідження методів ідемпотентної математики для розробки програмних середовищ управління проектами - Бітюкова, Є. І. (My University, 2020)
Метою роботи є застосування моделей та методів ідемпотентної алгебри для вирішення задач планування та управління проектами (мережевого планування). Методами дослідження обрано аналіз існуючої інформації щодо методів ідемпотентної математики та синтез цієї інформації для моделювання процесів планування та управління проектами з метою їх вдосконалення. У результаті роботи було розглянуто найпопулярніші критерії планування проектів, методи управління тривалістю проекту. Виявлено що ці методи легко можна описати з математичної точки зору, застосовуючи методи ідемпотентної математики. Розроблено настільний додаток на мові Java для демонстрації можливості практичного застосування
Keywords: ідемпотентна алгебра; методи планування проекту; управління проектами; формалізація процесів проекту; java