Розробка методу побудови маршруту переміщення робототехнічної платформи у системі складування - Кулик, А. А.; Русаков, В. В. (ХНУРЕ, 2021)
Дослідження проводиться в області проектування апаратної частини робототехної платформи у системі складування. Дослідження у цій області допоможуть визначити переваги цього технічного рішення та доцільність використання аттлів для систем складування.
Keywords: система складування; шаттл; робот; Pallet Runner