Розробка дизайну портативної приставки для стримінгового сервису MEGOGO - Мнацаканян, Д. В. (My University, 2025)
Мета кваліфікаційної роботи – розробка сучасного, ергономічного та привабливого дизайну стримінгової приставки для сервісу MEGOGO з урахуванням вимог українського споживача, промислового дизайну та принципів UI/UX. актуальних трендів Об'єкт дослідження – Smart-TV пристрої як елементи цифрової інфраструктури побуту. У кваліфікаційні роботі бакалавра розглянуто комплексний підхід до проєктування дизайну сучасної стримінгової приставки для платформи MEGOGO. Досліджено цільову аудиторію та ринок конкурентів. На підставі проведено аналізу сформульовано вимоги до дизайну, зроблено проєктування конструкції, вибір матеріалів, розробку UI/UX інтерфейсу та створення візуального прототипу. Особливу увагу приділено ергономіці, простоті підключення, стилістичній відповідності сучасним побутовим пристроям. У роботі застосовано професійне програмне забезпечення (Cinema 4D, Redshift, Plasticity, Photoshop, After Effects), що дозволило досягти високої точності моделювання, фотореалістичної візуалізації та ефективного представлення дизайну в інтерактивному середовищі, що відображено в промо-ролику приставки. Також зроблено економічне обґрунтування розробки.
Keywords: промисловий дизайн; стримінгова приставка; графічний дизайн; інтер'єрна техніка, проморолик