Розвиток інтерактивних технологій у виробництві захищеної етикетки - Бізюк, А. В. (НТМТ, 2015)
Етикетки є надзвичайно важливим інструментом сучасної комерції. В наші дні етикетки повинні виконувати більше функцій, чим просто передача інформації споживачеві. Зараз основна увага приділяється задоволенню зростаючої потреби покупців в деталізованій інформації про продукт і його упаковку. Так звані інтерактивні етикетки здатні здійснювати контроль температури і свіжості продукту, виконувати функції захисту від виробу і від крадійства, а також функції контролю і дослідження шляху продукції в ланцюзі постачань.
Keywords: інтерактивні технології; захищена етикетка