Програмні засоби виявлення аномалій у вихідних даних - Волощук, С. В. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка програмних засобів виявлення аномалій в вихідних даних на основі штучних імунних систем. У ході виконання кваліфікаційної роботи проведено аналіз існуючих засобів виявлення аномалій у вихідних даних, а також аналіз моделей штучних імунних систем. Розроблено модель негативного відбору для вирішення практичної задачі. Визначені основні характеристики моделі негативного відбору. Проведено тестування розроблених програмних засобів.
Software Tools for Detecting Anomalies in Source Data
Keywords: негативний відбір; штучна імунна система