Дослідження ефективності технології Airtime Fairness в безпроводових мережах стандарту 802.11ас - Турчин, Р. І. (My University, 2019)
У роботі досліджено вплив механізмів технології Airtime Fairness на показники продуктивності та якості безпровідної корпоративної мережі стандарту IEEE 802.11ac. Аналіз отриманих даних передбачає порівняння для трьох основних показників продуктивності та якості безпровідної мережі. У роботі також виявлені переваги та недоліки технології, запропоновані методи їх вирішення.
Keywords: показник продуктивності; якість безпровідної мережі