Роль Тараса Шевченка в українському національному відродженні - Хамінов, І. О.; Бадєєва, Л. І. (ХНУРЕ, 2020)
Мета роботи – відобразити вагомий внесок Тараса Григоровича Шевченка в українському національному відродженні.
Keywords: українська державність; українознавство