Дослідження методів прогнозування для передбачення стихійних явищ - Корнієнко, Д. М. (My University, 2024)
У роботі розглядаються методи передбачення стихійних явищ, способи їх реалізації та кінцеві результати для порівняльної характеристики. У результаті був проведений аналіз предметної галузі, поставлені завдання дослідження, аналіз існуючих методів та алгоритмів, планування та проведення дослідження та виявлено найбільш влучний метод для прогнозування стихійних явищ.
Keywords: архітектура сприйняття; моніторинг катастроф; природні явища; прогнозування катастроф