Ігровий програмний застосунок у жанрі 3D Action-Adventure з елементами RPG. Балансування, 3D графіка, дизайн рівнів, наратив - Гречка, А. О. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – ігровий програмний застосунок у жанрі 3D action adventure з елементами RPG. Мета розробки – створення ігрового програмного застосунку в естетиці стимпанк з реалізацією кількох рівнів, квестів з нагородами, які мають бути пов’язані з сюжетом. Приділення уваги оптимізації графіки, балансуванню механік та системі інвентаря, що сприятиме отриманню гравцем ліпшого ігрового досвіду. Метод рішення – середовище розробки Unreal Engine 5 та Visual Studio, мови програмування C++, Blueprints, програмне забезпечення для моделювання Blender. У результаті роботи було створено ігровий програмний застосунок у жанрі 3D action-adventure з елементами RPG з реалізованими кількома рівнями та квестами, а також можливістю зберігати прогрес.
Keywords: дизайн рівнів; ігровий програмний застосунок; Visual Studio