Спосіб задання коефіцієнта підсилення інваріантної активної схеми на операційному підсилювачі - Семенець, В. В.; Крук, О. Я.; Федотов, Д. О.; Федотов, П. Д. (ХНУРЕ, 2009)
Спосіб задания коефіцієнта підсилення інваріантної активної схеми на операційному підсилювачі відносяться до області електроніки, аналогової схемотехніки та може бути застосований в широкому класі підсилювачів різноманітного призначення, наприклад для підсилювачів біопотенціалів.
Keywords: коефіцієнт підсилення; операційний підсилювач; електроніка