Дослідження і розробка віртуального симулятору для навчання управлінням FPV дроном - Лоточук, О. М. (My University, 2024)
Обʼєктом дослідження є процес управління FPV дроном у віртуальному середовищі. Метою дослідження є розробка віртуального симулятора для навчання управлінням FPV дроном, з використанням передових технологій віртуальної реальності та програмної платформи Unreal Engine. Використано методи числового моделювання, аналітичного обґрунтування, розробки інтерфейсу користувача, тестування та валідації. У результаті дослідження здійснена програмна реалізація віртуального симулятора, який забезпечує реалістичний та інтерактивний досвід управління FPV дроном.
Keywords: FPV дрон; віртуальна реальність; симуляція польоту; unreal engine; навчальний симулятор; авіаційне навчання